vineri, 10 aprilie 2009

Amintiri

Am avut o seara plina de amintiri!
Am vorbit asta seara cu o buna, foarte buna, una dintre cele mai bune prietene pe mess.
Candva, nu demult tare, eram nedespartite, am petrecut mult timp impreuna impartind si bune si rele, si au fost destule de impartit.
De vre-o doi ani o vad rar, a plecat din tara si vacantele ei in Romania ni se par prea rare si prea scurte. Asta e singurul lor defect. Caci in rest profitam de ele cat putem.
Tinem legutura costant si ne trimitem mesaje si emailuri uneori stufoase, uneori melancolice, alteori concise sa anuntam strict schimbari din vietile noastre.
Asta seara am avut o convesratie lunga cu cate in luna si in stele. Tema principala amintiri si poze. Nu stiu din ce sertarel al sufletului sau al biroului ei a scos niste poze, care au dezlantuit amintiri si povestiri si rememorari de nu nu mi-as mai lua gandul si ochii mintii de la ele.
Nici n-am "schimbat prefixul" varstei si deja ne-am trezit vorbin de 'cat de tinere eram'.
Ma ia rasul, cand ma gandesc cum vor decurge conversatiile peste 10 ani. Numai Dumnezeu sa ne ajute, caci sigur impreuna vom fi si atunci.







N-am avut surori, dar am avut prietene care mi-au mers la suflet.
Multumesc lui Dumnezeu ca nu prea stiu ce inseamna dezamagirea in prietenie.
Ea e Andu. Si n-o sa uit niciodata cum chiuleam de la facultate si mergeam sa beau cafea la ea acasa (ce dimineti senine!), noptile de chat, n-am sa uit cum intr-un timp eram vecine si mai dadea o fuga in mijlocul noptii cu rucsacul in spate (stie ea de ce!), nici diminetile chill pe canapeaua verde (de la Pacha), vacantele la munte, tortul cu mere, cafelele lungi la S si gasca vesela, saptamanile nebune petrecute la Barcelona (taxi, autostrada :)), iti amintesti?) ,Credeam ca nu o sa zic niciodata asta, dar n-o sa uit niciodata lungile scrisori de la Paris si dulcea revedere.
Tampenii mici, tampenii mari, prietenie si caldura. Asa definesc eu prietenia noastra.



Acum e departe, dar e fericita ;)

4 comentarii:

Zicolorata spunea...

Frumos :)

Eşti cam puturoşică cu blogul ;)

aandusa spunea...

Iubi,m-ai facut sa plang!!!!Cum as putea sa uit autostrada si taxiul de la Barcelona...Te iubi mult de tot mamica Iuliei si sa sti ca imi lipsesti mult!Pupicei

Unknown spunea...

Cred ca va este greu, nu-mi imaginez cum este... dar stiu ce inseamna sa ai o prietena din copilarie!

Mama Iuliei spunea...

@Zicolorata: puturosica rau si apoi imi pare rau ca uit o gramada din cele petrecute cu Iulia.

@Andu kiss yaaa!

@Silvia cel mai frumos e sa ai prieteni. Prietenie frumoasa in continuare va doresc si sa o pastrezi bine.pup